...

my Studio

babyshower

Babyshower

Leuk dat je op mijn website bent beland! Ik ben een fotograaf met een eigen fotostudio en ik ben gespecialiseerd in het maken van prachtige zwangerschaps- en newbornfoto’s. Als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een babyshower, dan heb ik de perfecte tip voor je: geef een zwangerschapsfotoshoot cadeau! Ik kan een mooie cadeaubon voor je maken met eventueel een persoonlijke tekst erop.

Wat is een babyshower

Een babyshower is een speciale gelegenheid om de aanstaande moeder te verwennen en haar te laten zien dat je om haar geeft. Naast het geven van cadeaus zijn er nog tal van andere leuke activiteiten die je kunt organiseren om de babyshower extra bijzonder te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke spelletjesmiddag organiseren, een mooie taart laten maken of een DIY-project doen om een uniek en persoonlijk kraamcadeau te maken. Een fotoshoot cadeau geven kan ook een geweldige toevoeging zijn aan de babyshower en de aanstaande moeder helpen om deze bijzondere tijd vast te leggen.

Zwangerschapsfotoshoot

Een zwangerschapsfotoshoot is een mooie manier om deze unieke periode in het leven van een aanstaande moeder vast te leggen. Als fotograaf zorg ik ervoor dat de zwangere vrouw zich op haar gemak voelt en ik help haar met het vinden van de juiste poses. Het resultaat zijn prachtige foto’s waar ze nog lang van zal genieten.

Baby of newborn fotoshoot

Naast een zwangerschapsfotoshoot cadeau zou je ook een babyfotoshoot kunnen boeken. Met mijn combinatie-cadeaubon geef je niet alleen een zwangerschapsfotoshoot cadeau, maar ook een fotoshoot waarbij de baby in de eerste weken van zijn of haar leventje wordt vastgelegd; de newbornfotoshoot, deze vindt plaats rond de 2e weekjes oud jong :-). Of je kiest voor een babyshoot, dit vindt ergens plaats  in het eerste jaar van de baby. En het mooiste van alles? Als je een combinatie-cadeaubon bij mij bestelt krijg je maar liefst 35 euro korting op de totale kosten!

zwangere vrouw
zwangerschapsfotografie

Herinnering

Een zwangerschapsfotoshoot cadeau geven is niet alleen een bijzonder cadeau, maar ook een cadeau waar de aanstaande moeder nog lang van zal genieten. De foto’s zullen een mooie herinnering aan de zwangerschap en de babytijd creëren. Bovendien is een fotoshoot een moment van ontspanning en plezier, wat tijdens de zwangerschap en na de bevalling extra waardevol kan zijn.

 

Hoe bestellen

Wil je graag een fotoshoot cadeau geven? Bestel dan nu een cadeaubon voor een zwangerschapsfotoshoot of een babyshoot. Dit kan door een e-mail te sturen met de gegevens en eventueel extra tekstje of even te bellen. Zie verder de pagina van de cadeaubonnen op www.mystudio.nl/cadeaubon. Zo wordt de babyshower een dag om nooit te vergeten!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.