...

my Studio

Moederdag

Moederdag komt eraan en het is de perfecte gelegenheid om je moeder extra in het zonnetje te zetten. Maar wat geef je iemand die alles al heeft? Wat dacht je van een prachtige fotoreportage als cadeau?

Bij mij ben je aan het juiste adres voor een bijzondere en persoonlijke fotoshoot. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschappen, baby’s, kinderen en gezinnen en ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om deze bijzondere momenten vast te leggen.

Je kunt ervoor kiezen om een fotoshoot te plannen als verrassing voor je moeder. Op de dag zelf zorg ik voor een onvergetelijke ervaring en we maken samen prachtige foto’s waarin jullie band als moeder en kind(eren) wordt vastgelegd. Of je kunt al eerder een fotoshoot laten maken en de mooiste foto’s op moederdag cadeau geven!

Maar het kan ook zo zijn dat jouw moeder zelf graag een fotoshoot zou willen doen, maar hier nog niet aan toe is gekomen. Dan is een cadeaubon voor een fotoreportage een geweldig cadeau. Zo kan je moeder zelf bepalen wanneer ze de fotoshoot wilt doen en wat voor soort fotoshoot ze wilt. 

De cadeaubon wordt binnen één werkdag leuk ingepakt verzonden, maar als je haast hebt of last-minute bestelt, is het ook mogelijk om een digitale bon te bestellen, die ik zo snel mogelijk per mail zal toesturen na je aanvraag (via mail of telefoontje 035-887 56 26).

Of je nu kiest voor een verrassingsfotoshoot of een cadeaubon, een fotoshoot is een prachtig en tastbaar cadeau waar je moeder nog lang van zal genieten. Samen maken we mooie herinneringen die jullie voor altijd kunnen koesteren. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een fotoshoot te boeken. Laten we samen mooie momenten creëren voor moederdag!

moeder en dochter
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.