...

my Studio

Ik wil een zwangerschaps fotoshoot

Hallo! Ik ben Hellen de Jong, een fotografe uit Laren en ik ben gespecialiseerd in het maken van prachtige en tijdloze zwangerschaps-, newborn- en kinderfotografie. Mijn doel is om jouw innerlijke glow en liefde voor het nieuwe leven in je lichaam vast te leggen. Zo kun je deze bijzondere periode voor altijd koesteren en met trots delen.

Mijn stijl

Ik hou van een eenvoudige en klassieke stijl, zodat de foto’s tijdloos blijven en altijd mooi zijn om naar terug te kijken

Overleg

Voorafgaand aan de fotoshoot overleggen we samen wat jouw smaak is en wat voor foto’s je wilt. Ik kan je allerlei ideeën laten zien maar je zou ook een moodboard kunnen maken op je mobiel. Zo kan ik zien wat jouw smaak en ideeën zijn en kunnen we samen de perfecte foto’s maken.

zwangerschap koppel
zwangerschapsfotoshoot

Wat moet je dragen tijdens de fotoshoot?

Breng kleding mee waarin jij je mooi voelt en die bij je past. In mijn studio heb ik een witte voile jurk en een zwarte strakke jurk met col. Ook heb ik een aantal mooie voile doeken die je kunt omslaan. En als je wilt, kunnen we ook kiezen voor mooie lingerie of we maken een paar blote/semi blote foto’s om je zwangerschapsrondingen te herinneren.

De zwangerschapsfotoshoot

Tijdens de fotoshoot help ik je met poseren. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je je mooi en trots voelt op je lichaam. Door gebruik van het studiolicht kan ik de mooie vormen van je buik accentueren en als je je zorgen maakt over bepaalde gebieden waar je niet blij mee bent, laat het me weten en dan kunnen we daar iets aan doen met stoffen, verlichting, poseren of retoucheren. Ik wil dat je je comfortabel en ontspannen voelt.

De studio

We doen de fotoshoot in mijn studio in Laren of in mijn tweede studio in Nijkerk, waar je gebruik kunt maken van de jurken, witte en zwarte achtergronden en de studioverlichting. 

En maak je geen zorgen, elke foto wordt vakkundig bewerkt om je er op je best uit te laten zien terwijl de natuurlijke uitstraling behouden blijft.

zwangerschapsfotografie echo
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.