...

my Studio

Veel gestelde vragen

Van dinsdag t/m zaterdag kan je een afspraak maken voor een fotoreportage. De aanvangstijden van een  reportage zijn 10.00 uur, 13.30 uur en 15.15 uur.

Een reportage duurt gemiddeld een uurtje, bij alleen zwangerschapsfoto’s zonder kinderen erbij en bij profielfotografie kunnen we al in een half uur klaar zijn, bij een reportage met veel kleine kinderen kan het ook anderhalf uur zijn.

Lichte pastel kleuren komen mooi over op de witte achtergrond maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor fellere kleurtjes, neem desnoods een extra setje kleding mee. Donkere kleuren komen door het contrast wat hard over op de witte achtergrond. Wel zijn deze weer mooi op de zwarte achtergrond Let er wel op dat de kleding geen grote logo’s of opdrukken heeft, dit overheerst vaak het beeld. Voor de zwangerschapsfoto’s is witte en donkere kleding mooi, ik heb hier twee buikbanden (zwart en wit) in de studio die je eventueel kunt lenen.
Klik voor uitgebreide informatie op de pagina kledingtips.

Uiteraard mag dit, let er dan wel op dat jullie de kleding een beetje qua kleur op elkaar aanpassen, dit staat het leukste.

Door de beperkte ruimte in mijn studio, kan ik maximaal één gezin op de foto zetten in Laren. In Nijkerk is het ruimer, dan kan ik maximaal 10 personen tegelijk op de foto zetten. Verder krijg ik nog wel eens de vraag alle kleinkinderen op de foto te zetten. Ook hieraan zit een limiet. Mijn maximum is 5-6 grote kinderen of 6-8 kleine kinderen (Laren). Bel even als je twijfelt over het aantal: 035-887 56 26

Geen probleem, dan verzetten we de reportage.

Je betaalt op de dag van de reportage het aanvangsbedrag van € 120.- of €185,- (ligt eraan welk pakket je kiest) Later kan je eventueel kiezen voor een uitgebreider pakket, via mail krijg je te horen wat het resterende bedrag is. Binnen 5 tot 14 werkdagen (ligt aan de bestelling) nadat de betaling is bijgeschreven op mijn rekening wordt de bestelling toegezonden via post (afdrukken) of wetransfer/mail (digitaal)

Leveringstermijnen:
Foto’s tot formaat 30×45 ; ongeveer 5 werkdagen
Foto’s vanaf formaat 40×40 ; ongeveer 8 werkdagen
Canvas ; 10 tot 14 werkdagen
Digitaal ; 1-2 werkdagen

Als je digitale bestanden bestelt, dan krijg je ze in verschillende kleurstellingen: sepia, zwartwit, softlight, vintage en burn. Soms maak ik ook andere kleurstellingen, maar deze zijn dan een gratis extraatje, dit valt niet onder het vaste aanbod.

Je kunt tot 1 jaar na de reportage nabestellen met behulp van de wetransfer die je toegezonden krijgt na het maken van de reportage.

Ja, het is mogelijk de foto’s digitaal te kopen, ze zijn dan (waar nodig) geretoucheerd en je krijgt ze in verschillende kleurstellingen. Zie de prijslijst voor digitale bestanden.

Ja dat is mogelijk, MyStudio heeft een paar standaard cadeaubonnen in het assortiment, maar je kunt eventueel nog wat extra’s op de bon laten zetten.
De cadeaubon wordt binnen één werkdag opgestuurd, samen met de factuur die je bij ontvangst kunt betalen. Houd er wel rekening mee dat de cadeaubon pas geldig is nadat je het verschuldigde bedrag hebt overgemaakt. Cadeaubon >>

broer en zus op de foto
♥ Feline ♥ 

#mystudio #mystudiofotografie #laren #gooi #hellendejong #cameranu_nl #portraitphotography #fotografie #fotograaf #kinderfotografie #kinderfotograaf #kinderportret #portretfotografie #fotograafhilversum #fotograaflaren #canonnederland #fotoshoot #studiofotografie #familiefotografie #kameraexpress #zoomnl #williamruttenportfoliooftheweek #kidsportraits #portraitoftheday #theeverydayportrait #portret_fotografen_nl #raw_people #kinderportretfotografie #moments_in_portraits

★ www.mystudio.nl ★
Een portret is een portret toch?
Hier een mooie foto van Biggie die een -bijna- knipoogje geeft ♥
yep klopt helemaal ;-)
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: de aangesloten account voor de gebruiker mystudio.portraits heeft geen toestemming om dit feed type te gebruiken.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.